Празнувайте Детски Рожден Ден с всеотдайните ни аниматори в Меден Рудник в просторен детски център и кафе зона с лятна градина! Насладете се на забавна анимация, снимки в огромни сапунени балони и др.

Фирмена Политика при организиране и провеждане на детско парти:

 Записване на дата и час за парти може да направите по телефона, чрез фейсбук или на място.

 След записването на деня и часа на вашето парти е необходимо да потвърдите резервацията си на място или по банков път  50 лв ) в рамките на 2 дни. Капаро не се възстановява / компенсация за пропуснато събитие /. Имате възможност да го използвате за нова резервация в рамките на месец, само ако анулацията е направена поне 24 ч преди това. След потвърждаване на резервация, се счита че сте се запознали и сте съгласни с Фирмената Политика и с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ за използване на услугите на детски център Мармалад.

 МАРМАЛАД запазва правото си да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, независещи от детския ценър, причини. В тези случаи платеният от клиента депозит се възстановява в рамките в 15 (петнадесет) дневен срок след анулацията.

⭐ Моля внимателно обмислете желаните услуги/продукти, преди да ги поръчате. Не се възстановяват суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги/продукти. "Голяма компания" може да отмените най-късно деня преди партито. Ако почерпката е хамбургери за уикенда, то в този случай "Голяма компания" може да се отмени най-късно в петък. Тема може да отмените поне 1 седмица преди РД.

 Моля поръчайте тортата и кетъринга най-късно 1 седмица преди партито. 

 За да гарантираме максимум внимание, към Вас и Вашите гости, Ви молим да се съобразите с нашата заетост и да спазвате часа на пристигане / НЕ ПО-РАНО от 10 минути преди започване на партито /. Често преди вашият час има друг Р.Д. и пристигане по-рано би притеснило техния празник и нашата подготовка / почистване между двете партита.

⭐ За въпроси, записване на РД, поръчване на торта ЗАХАРО и кетъринг, моля заповядайте на място или се обадете по телефона от понеделник до петък между 10.00 ч и 17.30 ч. Работото време на центъра е всеки ден от 10.00 ч до 20.00 ч. Обичайно след 17.30 през делничните дни, събота и неделя се провеждат частни партита. Моля да ни извините предварително, ако не успеем да ви обърнем нужното внимание тогава - приоритетно първо обслужваме гостите. Сигурни сме, че и вие бихте искали това на вашия Празник! Очакваме ви!

⭐ Снимки от партита се използват с рекламна цел на центъра. Ако не желаете ваши снимки да бъдат публикувани, моля да ни уведомите предварително.

⭐ Ако решите да отмените РД , моля да го направите възможно най-рано - поне предния ден ако е по непредвидени, здравословни причини.

Защо е важно това за нас :

⚠️ За вашата резервация са ангажирани допълнително още 2-ма служители.

⚠️ Детският център е затворен специално за вас, обявено е и отказваме почасови игри.

⚠️ Поръчан е кетъринг за децата, като различните видове имат различен срок за анулация.

Благодарим ви !

 Моля запознайте се с Общите условия по-долу.

ОБЩИ УСЛОВИЯ за използване на услугите на детски център Мармалад

Те са за да играят децата ви щастливи, а вие да се чувствате спокойни! 

Всеки родител / придружител следва да се запознае и съгласи с Общите условия, за да използва услугите на детския център. Използвайки услугите на детски център Мармалад,  Вие приемате и се съгласявате с изложените по-долу общи условия.

* "Мармалад" не носи отговорност за евентуални наранявания, възникнали на територията на детския център. Аниматорът ЗАБАВЛЯВА децата в зоната за игра, но не се грижи персонално за тях ! Отговорността за децата е единствено и само на родителите/придружителите. Ако родителят на дадено дете не присъства на парти, то отговорността е на родителите / придружителите на детето, което празнува. Детският център е предназначен за активна игра на деца от различни възрастови групи, които притежават съответните умения за безопасна игра! 

* Услугата за почасова игра в детския център се използва единствено в присъствието на родител / придружител. За деца до 2г е задължително присъствитето на родител / придружител и в зоната за игра. Залата НЕ е подходяща за почасови игри на деца над 7г.

* Служителите са в правото си да не допуснат в залата за игра или да прекъснат престоя по всяко време на всяко дете, ако то има неприемливо или неуместно поведение. Това се изразява в застрашаване безопасността и спокойствието на другите деца, проявяване на агресия, емоционална нестабилност, използване на нецензурни думи и обиди, чупене на играчки и инвентар и др. по преценка на служителите.

* В Центъра се допускат само ЗДРАВИ деца. Служителите са в правото си, по своя преценка, да не приемат или да прекъснат престоя и да върнат на родителите / придружителите всяко дете, поради съмнения за заболяване. Това включва: кашлица, хрема, обрив, оплакване за болки в корема, температура, зачервени очи, незарастнала рана и др.

* Децата играят без обувки, с пантофи или по чорапи.

*  При влизане в залата за игра, възрастните са с калцуни.

*  Служителите на детски център Мармалад не носят отговорност за изгубени дрехи, обувки и аксесоари. Моля наблюдавайте личните си вещи и тези на детето си.  Аниматорите са заети с изпращане и посрещане на гости, приемане на кетъринг, почистване и подготовка на кафето и залата и не успяват да обърнат внимание на всеки детайл при тръгване на гостите. Ако все пак намерим забравена вещ, бъдете сигурни, че ще я приберем и ще очаквме да ни потърсите, ако не сме успяли първи ние да се свържем с вас.

* В залата се играе само с играчките на детския център. Не се допуска внасянето на остри, избухливи, леснозапалими и други опасни предмети с които децата могат да  наранят себе си или околните.

*  Моля да свалите бижутата на вашите деца, поради възможност от падане и загубване на опасни, дребни предмети.

* Не е разрешен внос на храни и напитки в залата за игра, изключение правят само Партитата. По време на парти почерпката за децата се сервира в определеното за това време и се отсервира веднага след това.

Преди старта на Парти и след неговия край, аниматорите са ангажирани с подготовка и почистване.

Общи Условия
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.