Празнувайте Детски Рожден Ден с всеотдайните ни аниматори в просторен детски център в Лазур или Меден Рудник и голямо, уютно кафе! Предлагаме забавна анимация, теми, снимки в огромни сапунени балони ...

Доплащане над бройката на пакета за всички пакети: 9 лв./ детe

Допълнителни услуги за най-незабравимото празненство:

🍒 Голяма компания - доплащане за до 16 деца: 25 лв ( Заявена "Голяма компания" може да отмените най-късно в деня преди партито. НЕ може да се отмени на място, ако дойдат по-малко деца. ) . 
🍒 2 л фреш от портокал ( вместо сокче или водичка в пакета) : 17 лв
🍒 3 л фреш от портокал ( вместо сокче или водичка в пакета): 25 лв

🍒 Снимки в ОГРОМНИ САПУНЕНИ БАЛОНИ за всички деца: 15 лв. / подходящо за деца 4+ години /

🍒 Карнавални костюми /до 15 деца /: 15 лв. / подходящо за деца  3 - 7 години /
🍒 Дъжд от бонбони: 15 лв. / подходящо за деца  3 - 5 години /

🍒 Парти аксесоари / шапка, домино и свирка /: 15 лв. / подходящо за деца  2 - 4 години /

🍒 Поднасяне на тортата от аниматор в костюм на Заек, Спайдърмен или Батман, Снежанка или Ана: 5 лв / подходящо за деца  2 - 7 години /

🍒 Стандартна пинята, пълна с ламоства: 25 лв. ; "Рошава" или "3D"пинята: 35 лв. / подходящо за деца 5+ години /

/ Традиционна мексиканска игра, която забавлява и малки и големи. Разбивайки цветния контейнер всяко детенце си спечелва торбичка с лакомства и изненади. Цената е за пълна с торбички пинята. /

🍒 Празнична украса: 15 лв.

🍒 Допълнителни 30 мин. към партито30 лв. За РД уикенда е възможно удължаване единствено при сутрешния РД: 10.00 - 12.30  или вечерния РД: 18.00 - 20.30. През седмицата няма ограничения, съобразено със записаните вече РД, като краят на партито е най-късно в 20.30 / възможно е и 1 ч удължаване - съотв. 60 лв. / 

🍒  3-ти аниматор: 30 лв. / препоръчително при над 15 деца под 5г възраст /.

⭐ Моля внимателно обмислете желаните услуги/продукти, преди да ги поръчате. Не се възстановяват суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги/продукти. ⭐

Гостуващи изпълнители / при възможност за конкретния ден и час / : 

* Професионално фото заснемане / 1ч 30 мин /: 30 лв  ;  Близнаци: 35 лв.  ;   2-ма рожденици:  40 лв.

* Цирково представление с 2-ма клоуни-акробати / Зинка и Иво, 30 мин /: 70 лв 

Важна информация за вашето Парти

Всеки клиент е уникален, със своя визия за Празника, различни необходимости и представи. Стараейки се да задоволим всеки вкус, създадохме вариации на нашите пакети - за максимална свобода в планирането !

🍒 След записването на деня и часа на вашето парти е необходимо да потвърдите резервацията си на място или по банков път  50 лв ) в рамките на 2 дни. Капаро не се възстановява / компенсация за пропуснато събитие /. Имате възможност да го използвате за нова резервация в рамките на месец, само ако анулацията е направена поне 24 ч преди това. След потвърждаване на резервация, се счита че сте се запознали и сте съгласни с Фирмената Политика и с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ за използване на услугите на детски център Мармалад.

🍒 В нашето УЮТНО КАФЕ вашите гости ще се насладят на разнообрази топли, безалкохолни, алкохолни / бг и внос / напитки, фреш, цитронади, вино и бира. Може също така и да внесете всичко , което пожелаете БЕЗ бира , безалкохолно , сокове и топли напитки.

🍒 За ХАПВАНЕ за възрастните може да внесете каквато почерпка желаете или да ви улесним като поръчаме за вас вкусен кетъринг. И в двата случая ние осигуряваме посудата и ще ви помогнем в подредбата.

🍒 Към избрания от вас пакет, 1 седм. по-рано моля поръчайте и ТОРТАТА за партито - на място, в детския център или по телефона. Предлагаме Ви пълен асортимент по каталог / вкл. изработка по проект на клиента / и табли със сладки изкушения на ЗАХАРО - без оскъпяване, на цени започващи от 33 лв. за 16п. Имате възможност и да внесете тортата със сертификат. 

🍒 СНИМКИТЕ ( при пакетите, които ги включват ) се получават в края на партито / при нас се пазят до 2 месеца /, няма оскъпяване за диска. Снимките са с професионален фотоапарат, от единия аниматор, който балансира между игри и снимки ( с приоритет игрите ) и не претендираме за качество и обхват на професионална фотосесия, както и не се обработват. Обичайно снимките са 70 - 80 бр. Нашата основна дейност и цел са анимацията и игрите, не снимките. Ако снимките са важен елемент за вас, моля поръчайте професионален фотограф - можем да ви препоръчаме страхотен професионалист.

🍒 Пицата за децата е с шунка и кашкавал. Мини хамбургерите може да са с кюфте, филе, луканка или само с кашкавал, както и микс. За кулинарната игра "сандвичи" се използват пресни продукти ( колбас, кашкавал на слайс, краставица, морков ). За плодовата салата се използват сезонни плодове, сметана, топинги . За мелбата има и сладолед.

🍒 Всички пакети могат да са и  "БЕЗ ПОЧЕРПКА ЗА ДЕЦАТА" - получавате ПО-НИСКА ЦЕНА и свободата сами да я изберете и внесете. Искате да поднесете домашно приготвени лакомства или специално избран кетъринг по ваш вкус и по-различни напитки - това не е проблем за нас ! Цената на пакета се намаля с 15 лв. В този случай не е включено за хапване и сокче. Доплащане за деца над съотв. бройка за пакета:  8 лв.

37 Теми за парти :

Моля имайте предвид, че за месеците юни, юли, август и септември НЕ поемаме изработването на нови теми.

✔ Монстър Хай: подходяща за момичета на 7-10г.

✔ Маша и Мечока: подходяща за момичета на 2-6г. 

✔ Малкото Пони: подходяща за деца 2-10г

✔ Емоджита: подходяща за деца 5-10г

✔ Paw Patrol: подходяща за деца 2-5г

✔ Звездно Парти: подходяща за момичета на 7-10г.

✔ Виолета: подходяща за момичета на 7-10г.

✔ Пи джей маскс: подходяща за деца 2-6г

✔ Спондж Боб: подходяща за деца на 2-6г.

✔ Батман: подходяща за момчета 4-10г

 Футбол : подходяща за момчета на 2-10г.

✔ Майнкрафт : подходяща за момчета на 6-10г.

✔ Костенурки Нинджа: подходяща за момчета на 4-8г. 

✔ Пирати: подходяща за момчета на 2-8г.

✔ Тенис: подходяща за момчета на 6-10г.

✔ Спайдърмен: подходяща за момчета на 2-6г.

✔ Олимпиада: подходяща за деца на 8-10г.

✔ Страшно Парти: подходяща за деца на 7-10г.

✔ Аз, проклетникът: подходяща за деца на 2-8г.

✔ Искрица и Сияйница

✔ Соник

✔ Маккуин

 Вампирина

 Пчеличката Мая

 Наследниците 

✔ Хари Потър

✔ Фортнайт

✔ Пебълс

✔ Jo Jo Siwa

✔ Фламинго

Моля заявете темата поне 1 седмица по-рано. Няма проблем да направим и друга тема - ще се постараем заедно да сбъднем визията за Денят на вашето дете. Моля имайте предвид, че различната тема има различна цена и би отнела до 3 седмици за подготовка.

Споделете вашите други идеи и ние ще направим всичко възможно да ги реализираме !

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.