Празнувайте Детски Рожден Ден с всеотдайните ни аниматори в Меден Рудник в просторен детски център и кафе зона с лятна градина! Насладете се на забавна анимация, снимки в огромни сапунени балони и др.

Доплащане над бройката на пакета за всички пакети: 7 лв./ детe

МАРМАЛАД Меден рудник

Капацитетът на закритата кафе-зона е максимум 24 възрастни ( препоръчваме до 20 , 40 кв.м.) + 12 външни места
Залата за игра е просторна, с площ от 80 кв.м. и няма ограничение за броя деца ( препоръчваме до 20 ).
Откриване: 01.10.2017 г

Допълнителни услуги за най-незабравимото празненство:

Всеки клиент е уникален, със своя визия за Празника, различни необходимости и представи. Стараейки се да задоволим всеки вкус, създадохме вариации на нашите пакети - за максимална свобода в планирането !

🍒 Поднасяне на тортата от аниматор в костюм на Заек, Спайдърмен или Батман, Снежанка или Ана: 5 лв / подходящо за деца  2 - 7 години /
🍒 Стандартна пинята, пълна с ламоства: 25 лв. / подходящо за деца 5+ години /

/ Традиционна мексиканска игра, която забавлява и малки и големи. Разбивайки цветния контейнер всяко детенце си спечелва торбичка с лакомства и изненади. Цената е за пълна с торбички пинята.

🍒 Допълнителни 30 мин. към партито30 лв. За РД уикенда е възможно удължаване единствено при сутрешния РД: 10.00 - 12.30  или вечерния РД: 18.00 - 20.30. През седмицата няма ограничения, съобразено със записаните вече РД, като краят на партито е най-късно в 20.30 / възможно е и 1 ч удължаване - съотв. 60 лв.

🍒  3-ти аниматор: 30 лв. / препоръчително при над 15 деца под 5г възраст /.


🍒 2 л фреш от портокал ( вместо сокче или водичка в пакета) : 17 лв
🍒 3 л фреш от портокал ( вместо сокче или водичка в пакета): 25 лв


Функция "по избор" в Супер и Мега пакетите / безплатно 1 брой /:

1. Арт работилничка за деца 7+ год.: 15 лв. ( може да се избере като функция "по избор" в Супер и в Мега пакетите )

2. Снимки в ОГРОМНИ САПУНЕНИ БАЛОНИ за деца 5+ год.: 15 лв. ( може да се избере като функция "по избор" в Супер и в Мега пакетите )

3. Карнавални костюми за деца 3-7 год. /до 15 деца /: 15 лв. ( може да се избере като функция "по избор" в Супер и в Мега пакетите )

4. Дъжд от бонбони за деца 2-5 год.: 15 лв. ( може да се избере като функция "по избор" в Супер и в Мега пакетите )

5. Фигурки от балони за деца 1-3 год.15 лв. ( може да се избере като функция "по избор" в Супер и в Мега пакетите )

6. Парти аксесоари за деца 2-3 год. / шапка, домино и свирка /: 15 лв. ( може да се избере като функция "по избор" в Супер и в Мега пакетите )

Гостуващи изпълнители / при възможност за конкретния ден и час / : 

* Професионално фото заснемане / 1ч 30 мин /: 30 лв  ;  Близнаци: 35 лв.  ;   2-ма рожденици:  40 лв.

* Цирково представление с 2-ма клоуни-акробати / Зинка и Иво, 30 мин /: 70 лв 

⭐ Моля внимателно обмислете желаните услуги/продукти, преди да ги поръчате. Не се възстановяват суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги/продукти. ⭐

Важна информация за вашето Парти

🍒 След записването на деня и часа на вашето парти е необходимо да потвърдите резервацията си с капаро, на място или по банков път  50 лв ) в рамките на 2 дни. Капаро не се възстановява / компенсация за пропуснато събитие /. Имате възможност да го използвате за нова резервация в рамките на месец, само ако анулацията е направена поне 24 ч преди това. След потвърждаване на резервация, се счита че сте се запознали и сте съгласни с Фирмената Политика и с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ за използване на услугите на детски център Мармалад.

🍒 В нашето УЮТНО КАФЕ вашите гости ще се насладят на разнообрази топли, безалкохолни, алкохолни / бг и внос / напитки, фреш, цитронади, вино и бира. Може също така и да внесете всичко , което пожелаете БЕЗ бира , безалкохолно , сокове и топли напитки.

🍒 За ХАПВАНЕ за възрастните може да внесете каквато почерпка желаете или да ви улесним като поръчаме за вас вкусен кетъринг. И в двата случая ние осигуряваме посудата и ще ви помогнем в подредбата.

🍒 Към избрания от вас пакет, 1 седм. по-рано моля поръчайте и ТОРТАТА за партито - на място, в детския център или по телефона. Предлагаме Ви пълен асортимент по каталог / вкл. изработка по проект на клиента / и табли със сладки изкушения на ЗАХАРО - без оскъпяване, на цени започващи от 33 лв. за 16п. Имате възможност и да внесете тортата със сертификат. 

🍒 СНИМКИТЕ се получават в края на партито по имейл, при нас се пазят до 2 месеца /. Снимките са с професионален фотоапарат, от единия аниматор, който балансира между игри и снимки ( с приоритет игрите ) и не претендираме за качество и обхват на професионална фотосесия, както и не се обработват. Обичайно снимките са 70 - 80 бр. Нашата основна дейност и цел са анимацията и игрите, не снимките. Ако снимките са важен елемент за вас, моля поръчайте професионален фотограф - можем да ви препоръчаме страхотен професионалист.

🍒 Пицата за децата е с шунка и кашкавал. Мини хамбургерите може да са с кюфте, филе, луканка или само с кашкавал, както и микс. За кулинарната игра "сандвичи" се използват пресни продукти ( колбас, кашкавал на слайс, краставица, морков ). За плодовата салата се използват сезонни плодове, сметана, топинги . За мелбата има и сладолед.

🍒 Всички пакети могат да са и  "БЕЗ ПОЧЕРПКА ЗА ДЕЦАТА" - получавате ПО-НИСКА ЦЕНА и свободата сами да я изберете и внесете. Искате да поднесете домашно приготвени лакомства или специално избран кетъринг по ваш вкус и по-различни напитки - това не е проблем за нас ! Цената на пакета се намаля с 15 лв. В този случай не е включено за хапване и сокче. Доплащане за деца над съотв. бройка за пакета:  8 лв.

Тематичен каталог - 39 теми за парти :

Монстър Хай: подходяща за момичета на 7-10г.

Маша и Мечока: подходяща за момичета на 2-6г. 

10 Малкото Пони: подходяща за деца 2-10г

11 Емоджита: подходяща за деца 5-10г

12 Paw Patrol: подходяща за деца 2-5г

13 Звездно Парти: подходяща за момичета на 7-10г.

14 Виолета: подходяща за момичета на 7-10г.

15 Пи джей маскс: подходяща за деца 2-6г

16 Спондж Боб: подходяща за деца на 2-6г.

17 Батман: подходяща за момчета 4-10г

18 Футбол : подходяща за момчета на 2-10г.

19 Майнкрафт : подходяща за момчета на 6-10г.

20 Костенурки Нинджа: подходяща за момчета на 4-8г. 

21 Пирати: подходяща за момчета на 2-8г.

22 Тенис: подходяща за момчета на 6-10г.

23 Спайдърмен: подходяща за момчета на 2-6г.

24 Олимпиада: подходяща за деца на 8-10г.

25 Страшно Парти: подходяща за деца на 7-10г.

26 Аз, проклетникът: подходяща за деца на 2-8г.

27 Искрица и Сияйница

28 Соник

29 Маккуин

30 Вампирина

31 Пчеличката Мая

32 Наследниците 

33 Хари Потър

34 Фортнайт

35 Еднорог

36 Пебълс

37 Jo Jo Siwa

38 Фламинго

39 Brawl Stars

Моля заявете темата поне 1 седмица по-рано. Няма проблем да направим и друга тема - ще се постараем заедно да сбъднем визията за Денят на вашето дете. Моля имайте предвид, че различната тема има различна цена и би отнела до 3 седмици за подготовка.

Споделете вашите други идеи и ние ще направим всичко възможно да ги реализираме !

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.