Празнувайте Детски Рожден Ден с всеотдайните ни аниматори в Меден Рудник в просторен детски център и кафе зона с лятна градина! Насладете се на забавна анимация, снимки в огромни сапунени балони и др.
Скъпи приятели, с радост и вълнение бързаме да ви съобщим, че на 12.06 отново ОТВАРЯМЕ ВРАТИ за вас ! Побързайте и запазете своя ден и час за парти на 0876 244 312. Нямаме търпение отново да споделяме емоции и щури изживявания ! За истинска лятна фиеста, разполагаме с 12 външни места в лятната ни градина + 24 места на закрито !
📌 P.S: Ще работим със засилени мерки на дезинфекция и при спазване на актуалните заповеди и препоръки на държавата.

моб. : 0876 244 312

Работно време : ВСЕКИ ДЕН / от понеделник до неделя / от 10.00 ч до 20.00 ч

Очакваме ви !

За работно време на официалните празници, моля да се информирате от секцията  "Календар" 
За парти
ви очакваме не по-рано от 10 мин. преди старта / за да осигурим максимум внимание на вашите гости и да не притесняваме гостите от предходния РД /, след капариране на избран ден и час, съобразен с  "Календар" 

За почасови игри, моля информирайте се предварително в секцията  "Календар" 
за нашата заетост. Така ще спестите време и разочарованието на вашето дете, ако сме ангажирани с Частно Парти. По време на парти, както и 1 час преди и 1 час след мероприятието (ангажирани сме с подготовка и почистване), центърът е затворен за почасова игра, също така няма възможност за игри и по време на санитарния полуден.

За капаро, кетъринг, торта и уточняване на подробности ви очакваме в работното време. По време на парти приоритетно обслужваме първо гостите и най-вероятно ще се наложи да изчакате. Моля информирайте се предварително в секцията  "Календар"  за нашата заетост - ако нямаме Парти бихме ви обърнали максимално внимание.

За капаро по банка: „ ОНИКС ХОТЕЛИ “ ЕООД   Първа Инвестиционна Банка  IBAN: BG 42 FINV 9150 1016 77 3837   BIC: FINVBGSF

гр. Бургас
ж.к. "Меден Рудник", зона Г, ул. Миньорска, бл. 234
/  над Кауфланд /
моб: 0876 244 312

www.marmalad-burgas.com
ел.поща: marmalad_mr@abv.bg
Управител: 0888 85 82 40
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.