Празнувайте Детски Рожден Ден с всеотдайните ни аниматори в Меден Рудник в просторен детски център и кафе зона с лятна градина! Насладете се на забавна анимация, снимки в огромни сапунени балони и др.

Почасови игри

Услугата за почасова игра в детския център се използва в присъствието на родител / придружител.

Скъпи клиенти ОСНОВНАТА ни ДЕЙНОСТ е организирането и провеждането на ДЕТСКИ ПРАЗНИЦИ.
През останалото време може да се насладите на приятна компания или да се отпуснете в нашето уютно кафе, докато детето ви си поиграе.

Центърът е затворен за почасови игри по време на парти ( 1 час преди и 1 час след него ) , както и по време на санитарния полуден. През останалото време ви очакваме за игри от 10.00 до 20.00.

Скъпи приятели, вече предлагаме 50% ОТСТЪПКА за второ дете от семейството (БРАТ / СЕСТРА) при почасова игра. Подарете си малко лично време в уютното ни кафе ( закрита част и лятна градина ), докато децата ви се налудуват на воля !

Игри

За ваше удобство и за да спестите разочарованието на вашето дете, преди посещение, моля да се информирате за графика ни в секцията   "Календар" . Моля имайте предвид, че възможността за почасови игри се актуализира постоянно, поради записването на нови РД - моля проверете дали е свободно на деня или най-рано предния ден. Очакваме ви !

30 мин. игра: 2 лв.

1 час игра: 3,50 лв.

1 час 30 мин. игра: 5 лв.

2 часа игра: 6 лв.

Всеки следващи 30 мин: 1 лв.

Второ дете от семейството ( брат / сестра ) : 50 % отстъпка.

Услугата за почасова игра в детския център се използва в присъствието на родител / придружител.

При деца до 2 години е задължително възрастният да е в залата за игра  ( поради нуждата от индивидуална грижа на тази възраст ).

Залата НЕ е подходяща за почасова игра на деца над 7г.

Аниматорът забавлява децата в зоната за игра, но не се грижи персонално за тях ! Скъпи клиенти, моля обърнете внимание, че НЕ предлагаме услуга "почасово гледане на деца" ( оставяне в центъра без придружител ), както и нямаме детегледачки на смянаСлужителят през деня често има и други ангажименти, свързани с основната ни дейносторганизирането и провеждането на Детски Празници ) - налага се да отговаря на телефона, записва РД на място, приема кетъринг за предстоящия РД и др.


В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.